Kitesurfles privé PRO cursus

Met de kitesurfles privé PRO cursus heb je alles in eigen hand om eruit te halen wat erin zit tegen de absoluut scherpste privé kitesurfles tarief in NL!

Deze 3 daagse kitesurf cursus is geschikt voor beginners en mensen met enige kitesurf ervaring. Je doet heel veel zelf en leert door het maken van fouten.

De 1ste dag leer je de basis vlieger (kite) vaardigheden, leer je een 4/5 lines opblaasbare kite opzetten, launchen en landen en ga je het water in om verder te trainen.

De 2de dag zijn de condities anders (windkracht, windrichting en golven) en begin je zelfstandig je kite klaar te maken en attenderen wij je op verbeteringen. In het water ga je verder waar je gebleven was met bodydragen en waterstarts met het board.

De 3de dag zijn de condities wederom anders en doe je alles zelfstandig en trainen wij je waterstarts en verbeteren je vaar (kite) houding

Een gemiddeld verloop van dag 1 t/m 3 is IKO level 2F, IKO level 2I en IKO level 2I/3J en het IKO handboek en de IKO member card ontvang je gratis bij deze cursus!

bekijk-corekitesurf.nl